Kavisgratiinissa:

parsakaali

kukkakaali

porkkanaa

sipuli

2,5dl ruokakermaa

puoli pkt olympia- sulatejuustoa

suolaa

pippuria

Paloittele kaalit ja porkkanat. Keitä n.15min suolavedessä.

Valuta vedet ja kippaa voideltuun uunivuokaan.

Lisää lohkottu sipuli  joukkoon.

Kuumenna kerma ja sulata juusto sen joukkoon. Mausta suolalla ja pippurilla.

Kaada vihannesten päälle.

Paista 200`c n.40min.

Possun leikkeet:

4 kpl porsaan maustamattomia ulkofilee- pihvejä

valkosipulituorejuustoa

suolaa, pippuria

Nuiji porsaan pihvit ohuiksi tai osta valmiiksi nuijittuja pihvejä.

Mausta molemmin puolin. Paista n.2min molemmin puolin pannulla tilkassa margariinia.

Ota leikkeet pois pannulta ja anna jäähtyä hetki.

Täytä leikkeet valkosipulituorejuustolla.

Kääri rullalle ja kiinnitä coctail- tikulla.

Asettele uunivuokaan ja kaada pannusta jäänyt paistoliemi uunivuoan pohjalle. Lisää tilkka vettä joukkoon.

Paista uunissa keskitasolla 200`c 10- 15min.