Pohja:

250g tummaa suklaata

175 voita

3 dl sokeria

4 munaa

1,5 dl jauhoja

0,5 tl leivinjauhetta

1 dl kaakaojauhetta

80g mantelijauhetta

Väliin Flora vispiä purkki+ 1tl vanilliinisokeria

Kuorrutus:

150g tummaa suklaata

250g mascarpone- juustoa

 

Sulata suklaa.

Vaahdota voi ja sokeri.

Lisää munat yksitellen hyvin sekoittaen.

Kääntele sula suklaa sekaan.

Siivilöi joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet. Kääntele taikinaan.

Paista pohjaa n. 1h 160`c.

Jäähdytä.

Vatkaa Flora vispi vaahdoksi ja mausta vanilliinisokerilla. Täytä kakku.

Sulata suklaa ja sekoita se notkistettuun juustoon. Kuorruta.

Ohjeen olen joskus löytänyt Open kahvilasta. Ainesten määriä ja kakun nimeä olen hieman muunnellut! :) Tämä kakku vie kyllä suklaanhimon mennessään!