n. 600g naudan palapaistia

2 rkl vehnäjauhoja

1 iso sipuli

1 valkosipulin kynsi

2 porkkanaa

200g tuoreita herkkusieniä

2 rkl tomaattipyrettä ( pieni purkki )

3 dl punaviiniä

3 dl vettä

1 lihaliemikuutio

suolaa, pippuria, timjamia

Pyörittele huoneenlämpöiset lihat jauhoissa.

Ruskista ne pannulla nokareessa voita/ margariinia joka puolelta ruskeiksi.

Ripottele hieman suolaa päälle.

Siirrä lihat pataan.

Ruskista samassa pannussa lohkottu sipuli ja valkosipulin kynsi. ( lihojen maustamassa rasvassa )

Sekoita lihan joukkoon pataan.

Paloittele porkkanat ja halkaise herkkusienet, ruskista myös ne.

Lisää pataan ja lopuksi lisää joukkoon punkku, vesi, pyre, liemikuutio, mausteet.

Anna muhia uunissa n.3 h. 150`- 175`c.