Pohja:

100g sulaa margariinia

0,5 dl sokeria

1 muna

2 dl gluteenitonta jauhoseosta

1 tl leivinjauhetta

Täyte:

1 sitruunan raastettu kuori

3 rkl sitruunan mehua

1 dl pieneksi silputtuja rusinoita

3 munaa

1 dl sokeria

150g ranskankermaa

500g maitorahkaa

3 rkl maissitärkkelysjauhoja

0,5 dl mantelirouhetta

2 tl vanilliinisokeria

Vaahdota pohjan margariini ja sokeri. Lisää muna ja lopuksi keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Kaada leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan pohjalle.

Laita jääkaappiin.

Raasta sitruunan kuori ( pese hyvin ensin ) , purista mehut ja hienonna rusinat pieneksi silpuksi samaan kippoon.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita kaikki muut aineet keskenään ja lisää lopuksi munasokeri- vaahto joukkoon.

Kaada täyte pohjan päälle.

Paista alatasolla n. 45 min. 175`c.

Anna piirakan jäähtyä hyvin ennen vuoasta irroittamista. Tarjoa jääkaappikylmänä! :)