Tarvitset:

700g jauhelihaa

lasagnelevyjä

400g valkosipulista tomaattimurskaa

200g paseerattua tomaattia

2 valkosipulin kynttä

2 keltasipulia

jauhoja

margariinia / öljyä

maitoa

500g juustoraastetta ( mozzarella )

tuoretta basilikaa

pippuria

suolaa

 

Ruskista jauheliha ja mausta se.

Kuullota sipulit pienessä öljytilkassa.

Kaada sipulien joukkoon tomaattimurskat ja hauduta n.10min, Lisää lopussa tuoretta basilikaa joukkoon.

Valmista kattilassa juustokastike. ( kuumenna pari rkl öljyä tai margariinia, lisää pari rkl jauhoja ja vähitellen maitoa kunnes seos sakenee..lisää osa juustoraasteesta )

Levitä uunivuoan pohjalle kerros tomaattikastiketta.

Lado kastikkeen päälle kerros lasagnelevyjä, sitten jauhelihaa ja tomaattikastiketta ja juustokastiketta ja taas lasagnelevyjä jne.

Älä jätä kuitenkaan päällimmäiseksi kerrokseksi lasagnelevyjä.

Paista uunissa 175`c n.40 min. Lisää loput juustoraasteet, kun lasagne on ollut uunissa n.30 min. että pinta saa kauniin värin eikä pala.