Tässäpä halpa ja herkullinen liha- resepti ! Ribsit valmistin Tomi Björkin ohjeen mukaisesti vähän taas muunnellen. Tuli mureimpia ribsejä mitä olen koskaan syönyt :)

Porsaan kylkiriviä

2 l lihalientä

3 dl soijaa

1 dl sokeria

Keitä lihaliemi, soija ja sokeri kiehuvaksi.

Kaada uunivuokaan kylkirivien päälle.

Peitä heti foliolla ja laita uuniin 200`c.

Anna olla uunissa 3 tuntia.

Sen jälkeen ota ribsit kuivumaan ja laita hetkeksi jääkaappiin vetäytymään.

Valmista sillä aikaa glaseeraus- kastike.

Siivilöi paistoliemi ja kuumenna pienessä kattilassa 3 rkl sitä + 1 dl hunajaa + ripaus chilirouhetta.

Ota lihat jääkaapista ja viipaloi annospaloiksi.

Voitele glaseeraus- kastikkeella ja paista grillissä tai valurautaisessa pannussa n.min per puoli. ( voitele siis kummatkin puolet )

Meillä syötiin näitä uunijuuresten kanssa. ( lanttua, porkkanaa, palsternakkaa )