Tämmöistä sapuskaa tänään!

Murekkeessa:

500g nautasika- jauhelihaa

1 sipuli

n.1dl fetajuustoa murustettuna

vajaa dl korppujauhoja

1dl vettä

1dl maitoa

suolaa,pippuria,paprikajauhetta

Anna korppujauhon turvota nesteessä eli maitovesi-seoksessa hetki.

Kuullota sipulisilppu pannulla.

Lisää kaikki muut aineet+ kuullotettu sipuli kulhoon ja sekoita tasaiseksi. Muotoile mureke uunivuokaan.

Paista uunin keskitasolla vajaa puoli tuntia. n.200`c.

Porkkanamuhennoksessa:

4 porkkanaa

vajaa puoli dl sipulisilppua

5dl maitoa

3rkl juoksevaa margariinia

2 rkl vehnäjauhoja

suolaa,pippuria

Kuori ja viipaloi porkkanat pieniksi ja ohuiksi viipaleiksi. Silppua sipuli.

Kuullota porkkanoita ja sipulia hetki pannulla margariinissa.

Lisää jauhot.

Lisää maito.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Anna hautua miedolla lämmöllä kunnes porkkanat ovat kypsiä! Sekoita välillä.