Pohja:

1 pkt Domino- keksejä tms.

50 g sulaa margariinia/ voita

Täyte:

100g tummaa suklaata

100g maitosuklaata

5 dl vispikermaa

250g mascarpone- juustoa

5 liivatelehteä

1 rkl kahvia

ripaus vanilliinisokeria

Murskaa keksit ja yhdistä ne sulan voin kanssa. Painele leivinpaperilla vuoratulle irtopohjavuoan pohjalle.

Liota liivatteet kylmässä vedessä.

Sulata suklaat ja jäähdytä hetki.

Sekoita sula suklaa ja mascarpone keskenään.

Purista liivatteet kuiviksi ja liuota kuumaan kahviin.

Vatkaa liivateseos ohuena nauhana mascarpone/suklaaseokseen.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita puolet kermasta seokseen.

Kääntele loput vaahdot varovasti sekaan.

Mausta sokerilla.

Itse en lisännyt juuri ollenkaan sokeria, koska suklaa itsessään antaa jo mielestäni tarpeeksi makeutta.

Kaada täyte pohjan päälle ja anna hyytyä peitettynä jääkaapissa mielellään seuraavaan päivään.