Jauhopussin kyljessä oli kutakuinkin tämmöinen sarvien resepti:

2,5 dl vettä

0,5 tl suolaa

3 dl täysjyväohrajauhoja

1 pss kuivahiivaa

3 dl erikoisvehnäjauhoja

3/4 dl sulaa margariinia

2 dl juustoraastetta ( jotain vahvemman makuista )

kananmuna voiteluun

Sekoita reilusti kädenlämpöiseen veteen suola ja ohrajauhot, joihin hiiva on sekoitettu.

Lisää vehnäjauhot vähitellen vaivaten.

Lisää loppuvaiheessa huoneenlämpöinen margariini.

Vaivaa taikina kimmoisaksi palloksi.

Anna taikinan kohota liinan alla n.puoli tuntia.

Puolita taikina ja  kauli niistä kaksi pyöreää levyä.

Jaa levyt taikinapyörällä kuuteen osaan.

Ripottele päälle juustoraastetta ja kääri palat rullalle aloittaen leveämmästä päästä.

Anna sarvien kohota vielä n.20min liinan alla pellillä ennen paistamista.

(Voitele munalla.) itse ainakin voitelin vaikkei ohjeessa sitä sanottukkaan..tuli vähän väriä pintaan.

Paista 225`c n.15min.