2 purkkia tonnikalaa paloina

lasagnelevyjä

1 sipuli

1 valkosipulitomaattimurska

1 dl vettä

8 dl maitoa

vajaa dl jauhoja

250g juustoraastetta

suolaa, pippuria, valkosipulijauhetta

Kuori ja pieni sipuli ja ruskista pannulla hetki.

Lisää tomaattimurska ja valutetut tonnikalat. + 1 dl vettä.

Mausta mausteilla oman maun mukaan. Anna hautua juustokastikkeen tekemisen ajan.

Sekoita jauhot kylmään maitoon kattilassa.

Kuumenna maitoa kunnes se sakenee ja lisää juustoraaste joukkoon. Mausta ripauksella valkosipulijauhetta.

Kaada uunivuoan pohjalle kerros tomaattikastiketta, sitten juustokastiketta ja lasagnelevyjä. Toista niin monta kertaa kuin kastikkeita riittää. ( n.3 kerrosta ) Päällimmäiseksi juustokastike.

Paista uunin alatasolla n.45min, 250`c.