Tämän reseptin bongasin Maku- lehdestä ja tuli kyllä tosi onnistunut! Rapea pinta ja todella pehmeän suklaisa sisus.

Tarvitset:

4 munaa

2 dl sokeria

200g tummaa suklaata

200g voita

2,5 dl vehnäjauhoja

1 tl leivinjauhetta

 

Voitele ja korppujauhota irtopohjavuoan reunat.

Vuoraa pohja leivinpaperilla.

Vatkaa huoneenlämpöiset munat ja sokeri vaahdoksi.

Sulata suklaa ja voi.

Sekoita hieman jäähtynyt seos varovasti munasokerivaahtoon.

Yhdistä jauhot ja siivilöi taikinaan.

Sekoita varovasti tasaiseksi.

Kaada taikina vuokaan ja kypsennä uunin alatasolla 200`c n.25min.

Anna kakun jäähtyä hetki vuoassaan ja siirrä sitten tarjoiluvadille.

Me syötiin kakkua kun se oli vielä lämmintä ja hieman valuvaa sisältä! Nam! Jäätelön kanssa tietenkin.

Seuraavana päivänä oli myös hyvää, mutta rakenne oli jo kiinteämpi. :)